Overnachten

De Roestelberg beschikt over een uniek overnachtingsconcept: de Boomgalows. Deze vier verblijven vormen een ideale uitvalsbasis voor maximaal 6 personen per Boomgalow bij uw ontdekkingstocht door Brabant. Door de ligging zo goed als in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, ervaart u een verblijf in de Boomgalows als een overnachting in de bossen. Vanuit onze locatie staat u binnen de kortste keren bij de Efteling, Beekse Bergen of in Den Bosch, Tilburg en Heusden.

Boomgalows

Voor uw korte of lange vakantie of overnachting kunt u terecht in onze bungalows die we Boomgalows hebben genoemd. Met twee slaapkamers en een tweepersoons slaapbank bieden alle vier de Boomgalows accomodatie aan zes personen. Ieder met eigen sauna, inloopdouche, toilet, keuken, eettafel, zithoek, tv met dvd-speler en terras. Lekker overnachten in bosrijke omgeving én in de buurt van de Efteling.In onze Boomgalows worden geen huisdieren toegelaten.

Lees meer

Fietsverhuur

De omgeving van de Roestelberg leent zich uitstekend om te fietsen. Via allerlei aangeven routes en knooppunten kunt u geweldige tochten maken in de Loonse en Drunense Duinen. Daarnaast zijn we een startpunt voor de een van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland.Bij onze boomgalows heeft u de mogelijkheid mountainbikes en luxe fietsen met 7 versnellingen te huren. U kunt deze een dag vooraf reserveren, zodat wij ze voor u klaar hebben staan. (reserveren vanaf 2 fietsen)Eenvoudige fietsen met terugtraprem en zonder versnellingen zijn ook te huur en deze hoeven niet gereserveerd te worden.

Lees meer
Sluiten