Gezelschappen

Berg en Dal

Onze zaal “Berg en Dal” biedt plaats tot maximaal 100 personen. Zoekt u een ruimte voor voor een feestje, vergadering of uitvaart, dan is deze ideaal voor u. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat!

Zaal “Berg en Dal” heeft een eigen bar, wc (invalidetoilet) en gaderobe. De Zaal is bourgondisch ingericht en uiteraard is het mogelijk om de zaal verder zelf te versieren met slingers en ballonnen. Uiterlijk 00.00 uur sluit de tap!

Onderstaande arrangementen zijn voor gezelschappen vanaf 25 personen.

Klik op onderstaande mogelijkheden die beschikbaar zijn in zaal Berg en Dal.

Al onze maaltijdbuffetten
Al onze lunchbuffetten

Buffetten

Vanaf 25 pers
Prijs is per persoon

Reis om de wereld

Stokbrood | Kruidenboter | Tapenade
Duitse bospaddestoelensoep | Ooostenrijkse flammkuchen
Spek | Paprika | Paddenstoelen | Kruiden
Hollandse kibbelingen | Remouladesaus
Indonesische kipkerrie
Franse pommes gratin
Italiaanse fettucine | Pesto | Parmezaan | Pijnboompitten
Mexicaanse wraps | Pulled-pork | BBQ-Saus
Vietnamese loempia’s | Chilisaus
Friet | Mayonaise

29,50

Voor ieder wat wils

Stokbrood | Kruidenboter | Tapenade
Flammkuchen | Gerookte zalm | Rode ui | Bruschetta
Pommes gratin
Vitello tonato
Gemengde salade
Carpacio | Parmezaan | Truffelmayo
Saté van de varkenshaas | Satésaus
Fettucine pesto | Parmezaan | Pijnboompit
Beenham | Mosterdsaus
Quiche | Champignon | Ui | Spek
Verschillende vissoorten
Kazen
Friet | Mayonaise

35,50

Lekker smullen

Stokbrood | Kruidenboter
Pasta | Pesto | Parmezaan | Pijboompitten
Nacho’s met kaassaus | Rode ui | Gehakt
Gehaktballetjes | Tomatensaus
Kibbelingen | Remouladesaus
Stokbrood roomkaas | Zalm
Gemengde salade
Vegetarische quiche
Pommes gratin | Friet
Flamkuchen | Zonder spek | Paddenstoelen | Kruiden

29,00

Desserts

3 soorten ijs
Slagroom
2 soorten sausjes
verse fruit
Koekcrumble

8,00

Smullers dessert

Verschillende ijstaarten
Bavarois
Verschillende soorten ijs
Slagroom
Vers fruit

15,00

Meer dan voldoende

Stokbrood | Kruidenboter | Tapenade
Bouillabaisse met gamba’s
Flammkuchen | gerookte zalm | rode ui | Bruschetta
verschillende vissoorten
Kalfssucade in eigen jus
Kippendij | Rode currysaus
Pommes gratin
Fettucine pesto | Parmezaan | Pijnboompit
Speenvarken | Mosterdsaus
Vitello tonato
Carpaccio van ossenhaas
Kabeljauw | Tomaten-parmezaansaus
Friet | Mayonaise
Kazen

36,50

Stampot

Hutspot
Boerenkoolstamp
Zuurkoolstamp
Rookworst
Hacheé
Gehaktballetjes in Jus
Speklappen
Piccalilly
Mosterd
Ananas

21,50

Lunchbuffetten

Vanaf 25 pers
Prijs is per persoon

Koffietafel

Zachte broodjes
Harde broodjes
Croissants
Kampioentjes
Volkoren brood
Bolussen
Krentenbrood
6 vleessoorten
Kaas
Jam
Eierkoeken
Thee & koffie

17,50

Uit te breiden met:

Tomatensoep 6,75
Kroket 3,25
Roerei met spek of naturel 2,75

Brabantse lunch

Tomatensoep
Diverse broodjes
Jonge en oude kaas
Brie
Roestelberg kaas
Kipsaté in satésaus
Boerenomelet met groenten en spek
5 verschillende vleessoorten
Komkommer-zalm salade
Zoete broodjes
Koffie & thee

27,50

Bourgondische lunch

Diverse broodsoorten
Jonge & oude kaas
Brie
Gerookte kipfilet
Chorizo
Boerenham
Gekookte ham
Gevulde eieren
Aardappelsalade
Kroket
Boter – Jam – Hagelslag
Koffie & thee

20,00

Onze specials

Hap & Tap
€ 37,50 pp

Arrangement van 4 uur

Ontvangst gasten met koffie/thee en streekgebak. Na de koffie nootjes en zoutjes op tafel

  • Yakitorispies met ketjap
  • Mango en komkommer met gebakken gamba
  • Bitterballen
  • Stokbrood met diverse beleg
  • Bittergarnituur


  • Consumpties: bier van de tap, wijn, fris

    Bourgondische borrel
    € 39,25 pp

    Arrangement van 4 uur

    Ontvangst gasten met koffie/thee en soesjes

  • Nootjes en zoutjes op tafel
  • Bittergarnituur
  • Yakitorispies met ketjap
  • Stokbroodjes met diverse beleg
  • Bitterballen
  • Puntzak friet met mayo


  • Consumpties: bier van de tap, wijn, fris en mixdrank

    Bier en Bitterballen
    € 35,50 pp

    Arrangement van 4 uur

    Ontvangst gasten met koffie/thee en soesjes

  • Nootjes en zoutjes op tafel
  • Vier rondes met bittergarnituur
  • Broodje kroket of frikandel ter afsluiting


  • Consumpties: pils, fris, wijn, koffie en thee

    Schrijf je in voor
    onze nieuwsbrief