Eten Loonse en Drunense Duinen

Een dagje bij in de Loonse en Drunense Duinen sluit je in stijl af met lekker eten. Direct aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen kun je heerlijk eten bij De Roestelberg. Ons café-restaurant staat op een steenworp afstand van de Efteling, onderaan de voet van een 'zandberg'. Ons terras kijkt uit op het schitterende landschap, terwijl binnen de sfeer hangt van een oud bruin café. Het is de ideale omgeving voor een lekker eten, zeker na een dagje in de Loonse en Drunense Duinen.

Onze dinerkaart is zeer uitgebreid en heeft voor ieder wat te bieden. Van een compleet menu tot en met lekkere broodjes. De specialiteit van het huis is pannenkoeken. Vanzelfsprekend kunt u genieten van pannenkoeken zoals u ze 'van vroeger' kent, met stroop of poedersuiker, of spek en kaas,. Daarnaast hebben we ook vele bijzondere pannenkoeken op de kaart staan, met verschillende hartige en zoete ingrediënten. Bekijk onze pannenkoeken op onze online kaart en kies welke pannenkoek u wilt komen eten.

Als u de na een dagje Loonse en Drunense Duinen graag even ontspant in een knussere setting en wilt genieten van lekker eten, dan staan wij voor u klaar.

Sluiten