Eten in de omgeving van de Efteling

Een dagje bij de Efteling sluit je in stijl af met lekker eten. Op een kleine afstand van de Efteling kun je heerlijk eten bij De Roestelberg. Ons restaurant staat aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, onderaan de voet van een 'zandberg'. Ons terras kijkt uit op het schitterende landschap, terwijl binnen de sfeer hangt van een oud bruin caf├ę. Het is de ideale omgeving voor een lekker eten, zeker na een dagje in de Efteling.

Onze dinerkaart is zeer uitgebreid en heeft voor ieder wat wils te bieden. Van een compleet driegangenmenu tot en met lekkere salades. Onze specialiteit is pannenkoeken. Vanzelfsprekend kunt u dan ook genieten van een pannenkoek zoals u ze 'van vroeger' kent, met spek, kaas, stroop of poedersuiker. Daarnaast heeft onze kaart ook vele bijzondere pannenkoeken, met verschillende hartige en zoete ingredi├źnten. Bekijk onze pannenkoeken op onze online kaart en kies nu al welke pannenkoek u wilt.

Als u de drukte van de Efteling graag even ontsnapt en in een wat knussere setting wilt genieten van lekker eten, dan staan wij voor u klaar.

Sluiten