Pannenkoeken eten rondom de Efteling

Een dagje bij de Efteling sluit je in stijl af met pannenkoeken. Op een steenworp afstand van de Efteling kun je pannenkoeken eten bij De Roestelberg. Ons café-restaurant staat aan de rand van de Loonse en Drunensen duinen, onderaan de voet van een 'zandberg'. Ons terras kijkt uit op het schitterend landschap, terwijl binnen de sfeer van een oud bruin café hangt. Een ideale omgeving voor een lekkere pannenkoek, zeker na een dagje in de Efteling.

Onze pannenkoekenkaart is zeer uitgebreid. Vanzelfsprekend kunt u genieten van een pannenkoek zoals u ze 'van vroeger' kent, met spek, kaas, stroop of poedersuiker. Daarnaast heeft onze kaart ook vele bijzondere pannenkoeken, met verschillende zoete en hartige ingrediënten. Bekijk al onze pannenkoeken op onze online kaart en kies vooraf al welke pannenkoek u wilt.

Als u de drukte van de Efteling graag even ontsnapt en in een wat knussere setting wilt genieten van een pannenkoek, dan staan wij voor u klaar. Overigens kunt u bij de Roestelberg niet alleen terecht voor pannenkoeken, zoals u ziet op de kaart.

Sluiten