Eten

Genieten staat bij ons centraal. Met uitgebreide lunch- en dinermogelijkheden heeft u keuze genoeg, voor de kleine en grote portemonnee. Pannenkoeken hebben we in allerlei varianten, van naturel tot gevulde pannenkoek met bijvoorbeeld pulled chicken.

Pannenkoekenkaart

Pannenkoeken en de Roestelberg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij de Roestelberg kunt u terecht voor een eenvoudige naturel pannenkoek, maar ook voor vele andere soorten, waaronder zelfs gevulde. Laat u verrassen door onze bijzondere smaken.

Lees meer

Lunch en diner

Voor de grote en kleine eter is er altijd iets te vinden op de kaart van de Roestelberg.

Lees meer

Maandmenu

Iedere maand een geheel vernieuwd driegangenmenu voor een scherpe prijs. Onze koks kiezen daarbij ingrediënten van het seizoen en slagen er keer op keer in om een bijzonder smakelijke combinatie voor te schotelen. Probeer ons menu ons uit!

Lees meer

"Hamburgers"

Iedere donderdag staan er de lekkerste hamburgers op het menu van De Roestelberg. In combinatie met een speciaal bier of als afsluiting na een dagje Efteling.

Lees meer

Buffetten

Komt u voor familiediner of een personeelsuitje? Een buffet is altijd een juiste keuze.

Lees meer

Lunchbuffetten

Traditioneel buffet € 13,50 Jonge en oude kaas Brie Ambachtelijke kroket Gerookte kipfilet Komkommer en aardappelsalade Diverse broodsoorten Chorizo Boerenham Gekookte ham Gevulde eieren Boter, hagelslag en jam Koffie of thee Deluxe buffet € 19,75 Tomatensoep Jonge en oude kaas Brie Diverse broodsoorten Zoete broodjes kipsaté in satésaus Komkommerzalm en aardappelsalade Charcuterie van 5 vleessoorten Roestelbergkaas Boerenomelet met groenten en spek Koffie of thee

Lees meer

Groepenlijst

Voor 10 personen of meer hanteren we de "groepenlijst". Dit is een compacte lijst met voor- en hoofdgerechten.

Lees meer
Sluiten